Привітання з днем народження жінці українською мовою

Сьогодні хочу сердечно привітати з днем ​​народження дорогузнайому і побажати всього найкращого. Хоч і не так давно ми познайомилися, але ти встигла стати близьким для мене людиною. Бажаю життя без туги. Щоб ти завжди посміхалася, щоб очі сміялися, щоб ти не знала сліз і розчарувань.

***

Ви запитаєте, чому сьогодні видався такий прекрасний день? Все просто! Сьогодні День Народження чудової жінки, красивою, веселою, доброю, з душею, більше, ніж Всесвіт! Вітаємо вас в важливою датою вашому житті, і бажаємо всіх земних благ, які тільки є на планеті Земля! Сьогодні ваш день, і ми вам бажаємо провести його так, як вашій душі завгодно! Дозвольте собі сьогодні трішки більше, ніж зазвичай! Так, що там! Дозволяйте собі все! Вам сьогодні все можна пробачити! Танцюйте, веселіться, приймайте подарунки, букети квітів, компліменти, залицяння, одним словом, насолоджуйтеся своєю молодістю і не соромтеся! Відпочивайте, розважайтеся, відривайтеся, цілуйтеся, обіймайтеся, радійте! Нехай вашому веселощам сьогодні не буде меж, нехай цей день запам'ятається надовго! Не дивіться на годинник, не майте дні, а просто живіть!

***

Ось і з'явився ще один привід зробити комплімент нашій начальниці. Так прийміть же Ви щирі побажання від гарячих сердець Ваших «кадрів». Бажаємо, щоб управляти Вам було важче, ніж засмагати. Щоб керівництво робочим процесом ніколи не супроводжувалося стресом. Щоб до досягнення поставленої мети Ви дійти без проблем зуміли. Залишайтеся такою ж, як зараз, адже іменний таку ми Вас любимо, цінуємо і поважаємо.

***

Озирніться навколо. Сьогодні поруч з Вами зібралися не просто друзі і рідні, це ті люди, які щиро хочуть висловити свою подяку: так подароване життя, за любов і підтримку протягом довгих років, за вірність, відданість і міцне плече у важку хвилину. ви- приклад для наслідування, Ви - найкращий друг, і день Вашого народження - це справжнісінький привід зібрати всіх за одним столом. Тож прийміть сьогодні всі ці щирі вітання, теплі слова і посмішки. Нехай цей день буде наповнений для Вас позитивом, радістю і хорошим настроєм. Нехай всі життєві перешкоди роблять сильніше, а обставини завжди складаються під руку. Ми від щирого серця вітаємо Вас з цим прекрасним днем, днем ​​Вашого народження!

***

У день народження бажаю легкості почуттів, душевної бадьорості, ясності думок і яскравих позитивних відчуттів. Нехай життєва енергія допоможе досягти найнеймовірніших задумів.

***

Вітаю з Днем Егоїстки! Бажаю, щоб кожен день був насичений чимось новим і був не гіршим за попередній! Нехай життя буде як злітна смуга: тільки вгору, тільки вперед без жодних катастроф і потрясінь! Я знаю, що ти досягнеш всього задуманого! Удачі у всіх починаннях!

***

Краса по своїй суті свята. Це гармонія душі і тіла. Жінка ж, по своїй суті мати, і мати не тому, що здатна народити. Жінка здатна породити. Жінка породжує красу! Своїм існуванням просто впливає на світ і робить його красивішим. Ти яскравий приклад того! М'яким характером здатна приборкати ти будь-яку сварку, а від дотику твоїх рук квіти наливаються здорової силою. Ти красива! Адже породити красу може тільки Краса! Нехай жіноча твоя сила свята ніколи не ослабне! З Днем народження!

***

Тебе, таку щиру, щасливу і неймовірно привабливу, я вітаю з ювілеєм! Нехай все, що ще не збулося в житті - збудеться! Нехай горять любов'ю і радістю твої очі, а серце не покидає іскристий щастям світло! Нехай всі подарунки, які підносить тобі життя, будуть тільки бажаними і важливими для тебе! Я бажаю тобі прожити життя так, щоб потім ні про що не довелося шкодувати! Я бажаю здоров'я, міцніше сталі і любові такої, щоб до тебе боялися наближатися неприємності! Все, що тобі потрібно в тебе вже є, а що хочеться - обов'язково буде, тому що у такого хорошого людини, як ти просто не може чогось не бути! Вітаю!

***

Вітаю з днем ​​народження, мила і прекрасна. Бажаю, щоб кожен новий день радував тебе приємними сюрпризами і яскравими емоціями, щоб твоя відкрита усмішка створювала свято для всієї родини, а твоя краса перетворювала весь світ. Будь щаслива, досконала і дивовижна.

***

Я бажаю тобі завжди бути такою ж королевою. Ти королева, справжня королева, не та, що зарозуміла і нарочита, а та, яка завжди думає, завжди бажає допомогти і завжди підкорює. Я бажаю, щоб тебе завжди оточували віддані люди, у яких в серцях не буде зла, заздрості чи зради. Будь щаслива!

***

З днем ​​твого народження, моя найбільша радість в житті, моя улюблена жінка! Я бажаю тобі бути захопленої справу, натхненної, найприголомшливішою жінкою. Мила, я зроблю тебе найщасливішою, найкращою з усіх, адже з тобою поруч знаходиться такий чоловік як я.

***

Бажаю, щоб всі негаразди, які тільки можуть бути в житті, з сьогоднішнього дня помчали далеко. Нехай майбутнє буде наповнено радістю і щастям. У твоєму сім'ї нехай буде завжди любов, здоров'я і достаток. Зі свого боку я тобі обіцяю ніколи не засмучувати і завжди красиво, вишукано вітати з Днем Народження, знаходячи для цього правильні слова.

***

Вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю залишатися завжди такою ж красивою, чарівною, розумною, здоровою, везучій! Бажаю щоб тебе завжди оточували ласкою, турботою, любов'ю, теплом, дарували радість і нові незабутні відчуття!

***

Кілька років тому, Бог вирішив зробити один день особливим і йому це вдалося! Народилася чудова дівчинка! Вона втілення ідеальної жінки, тендітна, але стійка, красива, але розумна, вона змінює межі звичного мислення! Дорога, від щирого серця вітаємо з Днем Народження! Ми щасливі, що Ви є в нашому житті! Нехай дні будуть насичені новими, хорошими подіями, яскравими враженнями та чарами, які зроблять Вас по-справжньому щасливою!

***

Бажаю тобі, люба і світла, жінка, схожа на літо, щоб всі квіти планети красувалися в твоєму затишному будинку! Бажаю, щоб партнери по бізнесу і пожитті не підводили! Бажаю, щоб діти росли слухняними і тямущий, такими, як їх мама! Бажаю, щоб все тобою захоплювалися, щоб все тобою пишалися! Нехай Сонце світить, і світ змінює свої фарби тільки для тебе! З Днем народження!

***

Бажаю везіння, багато радісних моментів, нехай тобі мріяти більше не доведеться, тому що нехай всі твої мрії відтепер стануть дійсністю. А ще я бажаю тобі море любові, посмішок і компліментів кожен день. Нехай тебе завжди будуть зустрічати і проводжати захоплені погляди. Нехай від кавалерів НЕ буде відбою. Нехай буде посмішка завжди розквітати на твоєму свіжому личку, на щоках цвітуть троянди, в очах горить вогонь, а в душі завжди буде май!

***

Сердечно вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо завжди залишатися милою, доброю і чуйною, нехай твій чоловік буде надійним захистом і опорою. Ти - особлива, твоє чарівність і харизма заряджають позитивом і змушують посміхатися. Нехай твій життєвий шлях буде усипаний пелюстками троянд від вірних друзів.

***

Нехай кожен день твого життя будеясним і сонячним, нехай для тебе співають птахи, цвітуть квіти, а попереду чекає багато безтурботних, щасливих років. Будь самої веселої, самої здоровою і щасливою!

***

Бажаємо мудрості, доброти, щедрості. Щоб здоров'я не давало збоїв. Щоб настрій завжди було на висоті. У сім'ї нехай будуть тепло і затишок.

***

З днем ​​народження сьогодні вітаю мою улюблену жінку! Нехай твоє чарівне обличчя завжди осяває твоя чарівна посмішка, в очах виблискують веселі іскорки, і чути твій дзвінкий сміх! Не будемо дивитися на вік, будемо дивитися на стан душі! Нехай радості не буде меж!

***

Вітаю з днем ​​народження саму милу жінку, яку доводилося зустрічати. Бажаю завжди залишатися такою ж красивою і товариською, як можна більше щасливих моментів, щоб твоя чарівна посмішка ніколи не зникала, а мрії завжди збувалися!

***

З днем ​​народження, чудова жінка, еталон пишноти і краси. Бажаю, щоб навколишня природа дарувала неймовірні відчуття радості і насолоди, щоб в житті витав повітря щастя і натхнення, щоб кожен день починався з щирої посмішки і променистого настрою. Нехай твоя краса рятує цей світ і робить його краще, нехай поруч з тобою завжди будуть вірні друзі і міцно улюблені люди.

***

Сьогодні, в твій День Народження мені хотілося б тобі побажати справжніх пригод. Я хочу, щоб твоє життя докорінно змінилася, і в неї влетіло веселощі, азарт, жага до життя, енергія і натхнення. Я бажаю, щоб з тобою поруч завжди були люблячі тебе люди, рідні та близькі серцю, вірні друзі. Я бажаю тобі ставити перед собою великі, часом здаються абсолютно нереальними, цілі і досягати їх. Рухатися своєю дорогою сміливо і рішуче, не звертаючи уваги на перешкоди, не відволікаючись на неважливе, на мішуру. Я хочу, щоб кожен твій день був наповнений приємними і світлими враженнями,бажаними зустрічами, довгоочікуваними сюрпризами, палкими зізнаннями, жаркими поцілунками та обіймами. Я бажаю тобі як птах парити в небесах в блакитний височині, але ніколи не пролітати повз свого життя і брати від неї все. Нехай тобі супроводжує успіх і удача.

***

Завжди приємно привітати колегу з Днем Народження! А якщо це колега-жінка, то приємніше удвічі. Що побажати щасливій людині? Щастя? Любові? Грошей? Ми побажаємо всього подвійно: ще більше щастя, ще більше любові, ще більше грошей.

Джерело: http://vitannya.com/krasivi-privitannya-zhintsi-z-dnem-narodzhennya-svoyimi-slovami/

Коментарі