Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці своїми словами, українською мовою


З днем народження, колега! В цей прекрасний день, дозвольте побажати Вам тепла, благополуччя в сім'ї, домашнього затишку. Досягнення поставлених цілей в роботі і в житті. Нехай життя ллється рікою невичерпною енергією світла, здоров'я і добра до Вашого серця!
***
Кожен, хто живе на цій планеті має право на щастя. Але, ніхто не отримає його просто так. Якщо хочеш чогось, просто продовжуй і далі прагнути до нього. І сьогодні, коли ми сидимо разом, так сильно хочеться сказати тобі своє привітання своїми словами. Знаєш, так як ми працюємо разом, і ти мій колега, я тебе добре знаю. Знаю і те, що ти з тих людей, які не зможуть пройти повз людину в біді. Мені б дуже хотілося, щоб ти не змінився в гірший бік, і завжди залишався для багатьох людей позитивним героєм. Але, в будь-якому випадку все залежить від тебе. І тільки ти можеш бути господарем своїх рішень. І наостанок я просто обійму тебе. Нехай ніякі сумі не будуть тебе торкатися, а будуть завжди для тебе найкращими. Як би не було важко, пам'ятай про те, що десь є людина, якій на цей момент ще гірше, ніж тобі.
***
Наш робочий колектив цінує Вас, дорогий колега, за істинно чоловічі якості, тож вітаючи Вас сьогодні з днем народження, ми бажаємо Вам і надалі залишатися еталоном зібраності і мужності, прикладом для наслідування, взірцем. Нехай знайдеться в цьому світі для Вас гідна дівчина, яка зможе своєю любов'ю зачепити Ваше серце і стане для Вас надійною опорою дому.
***
Моя чудова колега, у твій день народження щиро хочу побажати справжнього жіночого щастя, розуміння і теплоти сердець від близьких людей, поваги і підтримки від колег, удачі і везіння від долі, великого щастя і веселих днів від життя.
***
Дорогий іменинник! В день твого народження від усього серця бажаємо, Щоб зелений «мерседес» твого життя легко і щасливо віз тебе по життю, долаючи всі перешкоди і труднощі, щоб дорога йшла по квітучому саду і щоб поруч були всі ті, у кому ти потребуєш. За твоє благополуччя і успіх!
***
Нехай сьогодні все буде так, як ти мрієш — за вікном буде прекрасна погода, а у тебе чудовий настрій! Нехай все те, що сьогодні побажають тобі твої гості обов'язково збудеться, і твоє життя наповниться світлом, щастям і добротою! Нехай сьогодні не змовкають поздоровлення і тости, нехай в твою честь звучать кращі слова! Нехай в житті буде багато посмішок, сонячного світла, тепла і радості, а в будинку завжди живе щастя!
***
Дорога ...! Ми щиро раді привітати тебе з Днем народження! Ти працюєш в нашому колективі зовсім небагато, але за цей короткий час ти проявила себе настільки добре, що наш колектив без тебе вже неможливо уявити! Твій професіоналізм, знання і відповідальне ставлення до роботи викликають заслужену повагу колег і керівництва Компанії. Спілкування з тобою завжди приносить нам велике задоволення. Твій доброзичливий тон і терпеливе відношення до роботи навіть в самих екстремальних ситуаціях свідчать про те, що робота дійсно може бути святом. Від душі бажаємо тобі залишатися такою ж красивою, спортивної, сильної, енергійної. Будь здорова і щаслива!
***
Ми от сьогодні думали, поки вирішували, що побажати тобі колега. Адже кожен з нас, кожен співробітник, що це частина маленького механізму. Який окремо, не працює, а тільки коли всі деталі працюють в такт. У твій день народження рідна, ми бажаємо, щоб цей наш дружний колектив, завжди приносив кожному з нас радість. Бажаємо тобі в цей день радіти всьому, що тебе оточує, і дякувати Господу, що саме ти народилася в цей чудовий день. Нехай дива прийдуть в твоє життя і наповнять її казкою, як в дитинстві, коли ти так твердо вірила у казку. Повір зараз, і вона прийде до тобі. Адже дуже важливо просто вірити, вірити у все, чого хочеться бачити в своєму житті. З днем народження тебе.
***
Шановний колего, у твій День народження бажаю тобі доброго начальства, дружного колективу, зростання зарплати і залізних нервів — це, що стосується роботи! А по життю бажаю тобі удачі, щастя, здоров'я, любові, всіх благ, нехай все задумане збувається!
***
Нехай море емоцій стане для тебе справжнім раєм в офісним будні. Нехай навіть сірий дощик сумує від заздрості до тебе за вікном. Тому я бажаю тобі в твій цікавий і світле свято День Народження красивою і цікавою життя, море позитиву і світла, а також цікавої прогулянки на свіжому повітрі. Нехай веселощі не згасне і залишиться у твоєму прекрасному світі на довгий час, бо коньяк. Пиво, горілка і шампанське завжди закінчуються, а ось радісне спілкування не кінчається ніколи. Саме тому ми бажаємо тобі багато радості і веселощів, щоб поруч гуляли тільки цікаві і близькі люди, а всі інші радували тебе своїми перемогами та успіхами!
***
У цей чудовий день, ми всім колективом, хочемо привітати вас, дорога колега, з Днем Народження. Ви для нас не тільки хороша подруга, але і частинка нашого дружнього колективу! День Народження буває раз в році – бажаємо провести це свято з гарним настроєм і радістю. Кажуть, що якщо загадати бажання в цей день, то воно обов'язково збудеться. Бажаємо вам здійснення найсміливіших надій. Ну а крім побажань – звичайно ж, подяки за вашу присутність і роботу.
***
Дорогий колего! Дозвольте тепло привітати Вас з цим чудовим святом! Ви — душа нашого колективу, так залишайтеся завжди такою ж життєрадісною і оптимістичною! Бажаємо швидкого кар'єрного росту, відмінного здоров'я, кипучої енергії і успішного завершення всіх починань!
***
З Днем народження, колега! Як здорово в прекрасний день відзначити День народження такої прекрасної людини! Нехай начальники кажуть, що замінних немає, але ми-то знаємо, що Ви такий єдиний. Залишайтеся таким же стійким, веселим, яскравим і успішним професіоналом. Від усієї душі бажаємо Вам знайти себе, щоб робота була улюбленою і була джерелом святкового настрою в робочі будні. Хай дні будуть яскравими, приємними, цікавими, заряджають оптимізмом. Нехай оточують близькі за духом люди, з якими можна не тільки продуктивно працювати, але й весело відпочивати! Бажаємо мати всі блага життя, ні в чому собі не відмовляти, виконання самих зухвалих мрій, щастя, успіхів і процвітання!
***
Шановна колего! Від усієї душі вітаю Вас з днем народження! У цей знаменний день хочеться побажати всього самого доброго: всеосяжного щастя, сімейного благополуччя, успіхів у праці, частих премій, слухняних дітей, люблячого чоловіка і, звичайно, порядних товаришів по службі!
***
Колега, вітаємо тебе з днем народження! Бажаємо, щоб виконувалися всі твої мрії, і вдома і на роботі. Нехай радує колектив, поважає начальство, зростає зарплата і злітає кар'єра. Міцного здоров'я, успіхів у будь-яких починаннях, радості, посмішок, добра і чудового настрою!
***
З днем народження, друже! Нехай з кожним днем ти отримуєш якомога більше досвіду, сил і мотивації. Щоб всі твої амбіції втілилися в життя, через підвищення в посаді і придбання нерухомості або цінних паперів.
***
Доброго чоловіка і чудового колегу вітаю з днем народження. Хай завжди і у всім щастить, хай успішно творяться справи, нехай життя дарує щастя, любов, процвітання, здоров'я, благополуччя, успіх і веселощі.
***
Колега! Сьогодні наш дружний колектив вітає Вас з днем народження! І нехай Ваш шарм ніколи не покине Вас! Дерзайте – і все вийде, прагніть – і досягнете, будьте терплячими – і у відповідь отримаєте доброту, будьте ніжними – і будете коханими! Будьте щасливі, наш ангел-охоронець!
***
Прекрасну дівчину і відмінну колегу, вітаємо з днем народження! Бажаємо, виконання всього бажаного, кар'єрного зростання, душевного спокою, радості життя і любові помноженої на любов. Будь щаслива, здорова і красива — завжди!
***
Незамінного працівника, дорогого колегу вітаємо всією душею з днем народження. Бажаємо залишатися таким же веселим, життєрадісним, оптимістичним. Нехай в майбутньому здійсняться всі мрії і надії. Поваги, зростання і визнання на роботі. Зі святом!
***
Прекрасна моя колега! Від усього серця вітаю Вас з цим чудовим, радісним днем – Днем Вашого народження! Нехай кожен день дарує Вам такі ті радісні і яскраві емоції, які Ви відчуваєте сьогодні! Нехай у Вашому житті буде якомога більше сонячних днів, і веселих подій! Щастя і добра Вам!
***
Колега, я вітаю тебе з днем народження. Перш за все, хочу побажати справжнього жіночого щастя, любові, натхнення, чарівності, захвату і подиву, а також легкого подолання кожної сходинки по сходах успішної кар'єри і максимум приємностей у житті.
***
Наш колектив, як квітковий сад, тому, що в ньому працюють одні жінки. Хоч і різний вік, але всім нам є про що поговорити і попліткувати. Шановна колега, вітаємо Вас із днем народження. Нехай тільки яскраві фарби прикрашають Ваше життя. Бажаємо Вам бути завжди такою гарною, життєрадісною і впевненою в собі. Будьте завжди коханими і бажаними. Нехай Вас цінують, люблять і поважають. Нехай часто говорять Вам услід» Яка жінка пішла». Нехай Господь береже Вас від усіх неприємностей.
***
Свого колегу, хорошого друга, справжнього чоловіка, від усієї душі вітаю! Нехай твоє життя буде червоною килимовою доріжкою, з купою перемог і досягнень. Нехай буде успіх і визнання на роботі, мир і любов у родині, позитивна, довірча обстановка з співробітниками в колективі. З днем народження!
***
Бажаю тобі бути завжди красивою, любити і бути коханою, комусь залікувати рани, когось до життя повернути, бути для когось неповторною, веселою, ніжною, славної, милою! І щоб у тебе на все вистачило сили!
***
Ви користуєтеся заслуженим авторитетом як відповідальний, компетентний керівник, досвідчений організатор виробництва. Висока самовіддача, наполегливість і постійний пошук ефективних шляхів вирішення поставлених завдань допомагають Вам у багатоплановій діяльності, спрямованої на розвиток ....
***
Колега, з Днем народження! Багато років пропрацювали ми разом, і з кожним днем я переконуюся, що мені неймовірно пощастило з таким співробітником, як ти. Нехай начальство стане до тебе поблажливіше і частіше нагороджує! Не втрачай свого чудового почуття гумору і ніколи не сумуй!
***
Вітаємо з Днем народження!! Бажаємо миру і гармонії в душі і в твоєму оточенні! Достатку та радості від того, що приносить тобі кожен твій день!
***
Нехай у цей день тебе оточать інтересом, турботою і увагою, купа подарунків наповнить житло. Нехай здійснюються всі благі побажання, світу, великого успіху тобі і краси.
***
Цінний і шановний колего! Наш колектив радий, що може співпрацювати пліч-о-пліч з таким професіоналом, як ти, який завжди прийде на виручку, допоможе молодим фахівцем і завжди йде в ногу з часом у всіх сферах життя і роботи. Від усієї душі вітаємо тебе з Днем Народження і дякуємо тобі за твою чуйність і добру вдачу. Бажаємо тобі міцного здоров'я і здійснення всіх твоїх бажань.
***
Чудового співробітника і чарівну жінку хочу привітати з днем народження і побажати тобі колега, запаморочливого кар'єрного зростання, успіхів у всьому, міцного здоров'я та витримки. Залишайся завжди таким же надійним другом, кваліфікованим працівником, мудрим напарником і веселою людиною.
***
Бажаю тобі, щоб все складності в твоєму житті полягали в тому, щоб вибрати: яка з 10-ти машин підходить для поїздки сьогодні в магазин, на якому острові провести відпустку, що одягнути і який ресторан для обіду вибрати. А всі інші тривоги хай відступають, залишаючи місце для щасливих і радісних моментів у житті.
***
Вітаючи Вас, хочеться від душі побажати могутнього здоров'я, міцних сил для досягнення задуманих цілей. І нехай у Вас завжди буде піднесений відмінний настрій, а життя наповнене приємними моментами, сюрпризами та яскравими емоціями.
***
Дозвольте привітати Вас з Днем народження! Нехай у Вашому житті присутні радість, гарний настрій і благополуччя Ваших близьких і рідних. Нехай здоров'я не покидає Вас, а удача супроводжує завжди. Живіть яскраво, цінуйте кожну хвилину.
***
Шановний наш колега, сьогодні, в день Вашого Народження, без лестощів ми можемо сказати, що щиро раді працювати в одному колективі з такою чудовою людиною, як Ви! Ви завжди залишаєтеся чесним і благородним – і на роботі, і в житті. Нехай доля щиро нагородить Вас за всі Ваші достоїнства!
***
Джерело: svyato.co.ua

Коментарі