Поздоровлення з днем народження хлопцеві у прозі, своїми словами, українською мовою


Скарб моє! Як же мені пощастило, що я тебе зустріла в своєму житті! Сьогодні в твій День Народження я хочу тобі зізнатися в любові! Нехай у твоєму житті буде стільки щастя і радості, скільки захочеться! Стільки грошей і влади, скільки буде потрібно! Стільки везіння і удачі, скільки є у долі! Живи легко і красиво! Вітаю!
***
Вітаю з днем народження, відважний хлопець, добрий і хороший чоловік. Бажаю кожному вміти дати фору, завжди вміти постояти за себе і постійно боротися а своє щастя. Нехай у твоєму житті часто трапляються веселі й радісні події, нехай ніколи не відвернеться від тебе удача і у всьому неодмінно чекає успіх.
***
Цей день важливий, як для тебе, хлопче, так і для всіх нас! І по - цьому прекрасному приводу ми сьогодні всі зібралися! З днем Народження, дорогий чоловік! Бажаємо тобі безмірних розмірів людського щастя, безкраїх просторів перспектив та життєвих можливостей, безмежного океану доброти і любові! Нехай твоя доля переливається всіма барвами веселки і в ній ніколи не настане похмурий день! Нехай у твоїй душі панує гармонія, спокій і рівновагу і нехай ніщо не зможе порушити цей баланс! Нехай твоє серце буде наповнене почуттям дружби, любові, тепла, уваги, турботи і взаєморозуміння! Бажаємо тобі зберегти все те, що подарувала тобі доля, бажаємо дорожити життєвими цінностями та берегти своє щастя! Будь щасливим, незважаючи ні на що, будь молодим, незважаючи на календарні дати, будь впевненим, незважаючи на труднощі! Переступай перешкоди, добивайся мети, прагни до вершин людського щастя!
***
З днем народження, хороший хлопець. Бажаю, щоб у твоєму житті все було на своїх місцях, щоб тобі завжди все вдавалося, щоб твоє серце було повно любові і натхнення. Нехай всі починання приводять до успіху, нехай твої досягнення дають стимул для прагнення до чергової перемоги.
***
Милий мій! З Днем народження! Ти – найкращий з подарунків, які я коли-небудь отримувала. Твоя любов прикрашає мене, робить щасливою, підносить у власних очах. Спасибі тобі за це, дорогий! Від усього серця бажаю тобі рівною життєвої дороги і добрих, світлих людей на шляху!
***
Нехай твій сон буде міцним, фантазія – бурхливої, життя – довге, а любов – істинною. З Днем Народження.
***
З днем народження. Бажаю бути хлопцем щасливої долі і людиною світлої мрії. Нехай на твоїх годинник цокає секунди удачі і везіння, нехай на твоєму рахунку з кожним днем стає все більше перемог та успіхів.
***
Мій любий, рідний, улюблений і єдиний, з днем народження! Нехай проблеми та незгоди обходять тебе стороною, а вдача та успіх завжди ходять з тобою поруч. Я завжди буду любити тебе, буду твоєю підтримкою і опорою. Бажаю тобі здоров'я і щастя. Цілую тебе ніжно!
***
Милий хлопчина! Вітаємо тебе з настанням нового етапу в твоєму житті, з чудовим святом твоєї молодості, з Днем Народження! Це прекрасна можливість сказати тобі, щоб ти завжди залишався таким самим життєрадісним, веселим, оптимістичним, впевненим у собі, красивим, струнким і здоровим! Нехай доля балує тебе щасливим випадком, частіше дарує удачу, готує приємні сюрпризи і не судить строго твої помилки! Нехай у твоєму житті будні будуть здаватися святами, нехай кожен твій ранок починається з доброго побажання рідної людини! Нехай кожен твій вечір приносить тобі задоволення від прожитого дня, і нехай завтра буде краще, ніж учора! Бажаємо тобі завжди залишатися молодим і сильним, вольовим і позитивним, турботливим і вірним своїм життєвим принципам! Нехай твоє життя складається так, як ти її собі уявляєш! Щастя тобі в усьому, хлопець!
***
Що виразніше будь-яких слів? Звичайно, вчинки. Саме вони говорять про справжніх почуттях і думках, вони яскравіше слів і служать критерієм істини.
***
Бажаємо тобі райдужного натхнення, світлих думок, креативних ідей, дитячого запалу, безжурного настрою і впевненості в собі! Нехай твоє свято залишиться у тебе в пам'яті і радує зворушливими спогадами! Бажаємо тобі душевної підтримки друзів, приємних знайомств, корисних зустрічей і добрих новин у новому році твоєї молодості! Нехай твій День Народження стане початком нового і цікавого життя! Нехай тобі закрутить карусель удачі! З Народженням, хлопець!
***
З Днем народження! Ти народився коли-то на щастя світу. Бажаємо жити в любові і умиротворення!
***
Я від усієї душі вітаю тебе з прекрасним і важливим святом, з Днем твого Народження! Від всього серця я бажаю тобі, щоб ти завжди залишався таким же самим відважним чоловіком, самим сильним, мужнім і душевним! Нехай тобі все і завжди вдається з особливою легкістю, яка нікому більше не властива! Смійся в обличчя всім перешкодам і несподіваним обставинам і тоді вони ніколи не будуть тебе провідувати, бо будуть боятися!
***
З днем народження тебе! Здоров'я, удачі, любові, щастя та здійснення всіх-всіх мрій! Залишайся завжди таким же веселим, добрим і чуйним людиною.
***
З днем народження, хороший, милий хлопець. Нехай з цієї дати почнеться смуга неймовірного везіння, нехай з цього дня у твоє життя увірветься вітер крутих і добрих перемін. Бажаю ніколи не розлучатися зі своєю мрією і любов'ю серця, бажаю досягти всього, чого прагне твоя молода душа.
***
Нехай тобі завжди вдається крокувати по життю за компасом. Нехай цей компас видає курс на удачу і везіння. Я бажаю тобі зустріти в житті багато хороших людей, які зможуть стати для тебе справжніми друзями. Я бажаю тобі бути доброю і чуйною людиною, і ніколи не сумувати!
***
Хай доля твоя, мій чоловік, на руках носить тебе. Побажаю в день народження, щоб любов тебе оберігала, щоб повірив, нарешті, ти в збіги. Побажаю, щоб і ночі було мало для любові, пристрасті, романтики. Побажаю, щоб проблеми в фантики перетворилися в ту ж мить. Побажаю, щоб виникла у тебе непереборна тяга до пригод! Бажаю тобі об'їхати весь світ!
***
З днем народження, дорогий чоловік! Ти ніби ангел у плоті: такий милий, лагідний, ніжний, теплий, пухнастий, білий. Може бути, я переплутала тебе з кошеням? Рідний мій, я тобі бажаю, щоб у тебе завжди був мокрий ніс, пухнаста шерсть, підвищена волохатість, ніколи не відвалювався хвіст і завжди були вушка на маківці, орлиного зору, соколиним сміливості і лебединої вірності. Всього тобі найкращого, найкрасивіший чоловік!
***
Ну що? Вітаю! Роки летять, але добре що в тебе ще є багато часу для того, щоб наробити нових, уже дорослих і цілком усвідомлених дурниць! Так що життя тобі, наповненої самими яскравими подіями! Завжди роби так, як велить серце, щоб потім було що згадати!
***
Мій улюблений, хочу привітати тебе з Днем Народження і побажати залишатися завжди, модним, стильним, молодим, спортивним і привабливим. Успіхів у кар'єрі, гідної зарплати, швидкої машини, затишного будинку. Живи в своє задоволення і насолоджуйся кожним прожитим днем.
***
Вітаю з днем народження і хочу побажати удачі, любові, веселощів, впевненості і позитиву. Хлопець, будь сміливий, успішний, гарний і здоровий, хай тобі дуже щастить, хай кожен день буде красивим і феєричним шоу.
***
У твій День народження хочеться побажати, звичайно, багато. Здоров'я відмінного, успіхів та кар'єрного росту в роботі, в душі щоб завжди була радість і щастя.
***
З днем народження, бравий хлопець. Бажаю яскравих фотографій, неймовірних вражень, щасливих моментів, яскравих емоцій, щирих почуттів радості, величезних досягнень, чудесних історій і невгасимого полум'я справжнього кохання у твоєму житті.
***
Мій улюблений і єдиний, в твій день народження бажаю тобі нескінченної любові, багато-багато радості, усмішок та розваг, приходу довгоочікуваних гостей, нових вражень та безмежного щастя.
***
Як добре, коли на світі є чоловік, за чиїм сильним плечем можна сховатися від усіх негараздів, той, хто підхопить на руки, якщо стане важко йти, і вчасно скаже ласкаве слово... Знайти своє щастя виявилося так просто, і ось сьогодні моє щастя святкує День народження, і я поділяю його радість в цей день, коли, здається, навіть птахи, щебечучи на дереві, вітають тебе! З Днем народження, коханий мій! Нехай у твоєму житті не буде турбот і тривог, хай їх замінять радість і спокій на серці!
***
Хочеться привітати з днем народження класного хлопця та гордовитого красеня! Нехай у твоєму житті завжди горить іскорка удачі, турбота близьких і вірність друзів оточує тебе з усіх сторін, сумні дні обходять стороною, а запал і сміх, ніколи не покидають твоє серце! Радуйся, самовдосконалюйся, і не бійся нових відкриттів!
***
Дорогий мій! Я від всього серця вітаю тебе з Днем Народження! Я дякую долі за те, що вона звела нас! Сьогодні я хочу побажати тобі досягнення всіх цілей, які ти поставив перед собою. Нехай з цього дня у твоєму житті не з'являться більше неприємності та негаразди. Нехай всі дні твої будуть святковими, як цей!
***
З днем народження! Бажаю залишатися такою ж харизматичним і мужнім, сильним і здоровим, сміливим і рішучим! Нехай з віком зростають цілі і відкриваються дороги для втілення всіх планів у життя. Нехай удача супроводжує у справах, любов дівчини додає сил, а мамина любов оберігає від усіх негараздів.
***
З днем народження коханий. Спасибі за те, що ти є, не знаю, що й робила б без тебе. Я хочу тебе привітати і побажати всього самого найкращого. Нехай твоє життя буде прекрасним маленьким дивом.
***
Ну що? Вітаю! Роки летять, але добре що в тебе ще є багато часу для того, щоб наробити нових — вже дорослих і цілком усвідомлених дурниць! Бажаю життя, наповнене яскравими подіями, зустрічами і подорожами. Завжди роби так, як велить серце, щоб в старості, як мовиться, було що згадати (але онукам про це краще не розповідати). З днем народження!
***
Хлопець! Нехай твій День Народження сьогодні стане таким днем, коли хочеться про нього згадувати знову і знову! Вітаємо! Бажаємо яскравих емоцій радості, гучного веселощів, свободи в діях, чудового настрою і найбажаніших подарунків! Не відмовляй собі в задоволенні насолоджуватися життям в повній мірі, користуйся молодістю і всіма її перевагами! Розважайся, подорожуй, пізнавай, ризикуй, твори, созидай, пробуй, починай! Вся життя в твоїх руках, і найголовніше в цьому, що вона у тебе тільки починається і все найцікавіше попереду! Будь щасливий, задоволений, життєрадісний! Не витрачай хвилини життя даремно, використовуй з користю кожну мить і нехай тебе нічого не зупиняє на шляху до мирських насолод! Вдихаємо повітря на повні груди, живи на позитиві, відкривай в собі нове, не ховай в глибині душі свою мрію, випусти її на свободу і нехай вона тебе приведе до щастя! З Днем Народження, хлопчина!
***
Вітаю самого прикольного хлопчину з днем народження! Хай збудеться все, що ти захочеш!
***
Джерело: megaday.co.ua

Коментарі