Привітання з днем народження дитині дівчинці, хлопчикові не у віршах


Бажаю тобі, щоб ти, маючи чисту совість і незаплямовану репутацію, зумів у цьому житті досягти найбільших висот, але разом з цим був щасливий в побуті.
***
Шановні мама і тато! Рівно рік тому в ваш дім прийшло велике щастя — з'явилася маленька дівчинка! Ця дівчинка зробила ваше життя набагато світлішим, радіснішим. Батьківство — це турботи і велика відповідальність, але це також і багато радості, сенс життя. Бажаю, щоб ваша дитина продовжувала радувати вас, а ви її виховуйте і оберігайте!
***
Вітаю з днем народження чудового хлопця. Хочу тобі побажати ніколи не втрачати впевненості у собі та сміливості серця, завжди прагнути до успіху і домагатися своїх цілей, залишатися завжди щирою і доброю людиною, справжнім благородним чоловіком.
***
Вітаю, славний дитина, тобі сьогодні виповнилося 3 роки. Нехай казки забирають тебе чарівні країни, нехай ранок твоє починається з посмішки, нехай кожен день буде яскравим і веселим, нехай в житті буде багато всього цікавого, красивого, солодкого. Слухайся маму і тата і рости щасливою дитиною!
***
Сьогодні твій День народження, і ми з радістю вітаємо нашу красуню. Ти давно вже не маленька, сама впораєшся з усіма своїми обов'язками, з кожним днем стаєш розумнішим, дорослішими і красивіше. Нехай це чудове свято твого тринадцатилетия, принесе незабутні враження, море посмішок, оригінальних розваг з друзями і безліч приємних сюрпризів.
***
Сьогодні став на рік дорослішими. Це важлива подія в твоєму житті. Попереду тебе чекає багато нових цікавих зустрічей, подій, незабутніх моментів. Ти тільки починаєш свій шлях по великій життєвій дорозі. Головне не збитися з шляху, тримати курс тільки на позитив. Бажаю тобі, щоб все завжди збувалося і виходило. Нехай життя складеться тільки з яскравих і позитивних моментів в оточенні близьких, рідних тобі людей. Сьогодні ти отримаєш море класних подарунків, про які давно мрієш. Прекрасний торт прикрасять свічки, коли ти їх будеш задувати, загадати найзаповітніше бажання і незабаром воно обов'язково збудеться. Любимо тебе дуже, завжди будемо поруч, підтримаємо, допоможемо, розділимо навпіл з тобою радість всіх твоїх перемог.
***
Вітаю з Днем Народження! Ти – милий дитина, але зовсім скоро станеш прекрасною дівчиною. Я хочу побажати тобі мати мрію. У кожного вона своя. Людина живе заради мрії, і як тільки вона збувається, потрібна нова, щоб життя мало сенс. Нехай і сьогодні, і в дорослому житті ти будеш прагнути до досягнення самої неймовірної і сміливої мети – і тоді вона обов'язково збудеться. Нехай у твоєму житті все складеться так, як ти хочеш!
***
Улюблена наша донечка! Ми тебе дуже сильно любимо і хочемо побажати тобі всього того, що ти сама хочеш! Ми хочемо, щоб твої мрії завжди виконувалися! Бажаємо тобі бути такою ж доброю, розумною, красивою! Бажаємо тобі, щоб ти завжди вчилася тільки на «відмінно», менше засмучувала нас, своїх батьків, а тільки завжди радувала, щоб ми могли пишатися тобою; ніколи не сумувала, а завжди тільки посміхалася і шукала скрізь тільки позитив. Хочемо побажати тобі терпіння в житті, великого везіння, відмінного настрою, вірних друзів, які завжди зможуть прийти до тебе на допомогу. Завжди посміхайся, твоя посмішка дуже мила, вона радує всіх оточуючих тебе людей. Нехай все, що ти захочеш, збудеться! Будь завжди веселою. Не приховуй від нас нічого! Ми завжди готові тобі допомогти! Сонечко, з днем народження! Ми тебе дуже сильно любимо!
***
Дорогий друже! В твоє веселе і безтурботне життя постукала перша «доросла» дата — 12 років. Зовсім недавно ти з пустушкою сидів в колисці, грав на пісочку і будував замки з піску, а тепер ти так багато всього розумієш і знаєш. Бажаю. щоб життя твоя була як веселка, де кожен колір це нове успішне починання. Будь здоров, наш іменинник, повний сил, здоров'я і впевненості у своїх можливостях. Зі святом, сонечко!
***
Синку, прийми наші вітання. Ти наш чоловік, наш герой, так будь завжди здоровий, щасливий, Богом зберігаємо, щасливий, терплячий, нехай збудуться всі твої мрії. Ти наша гордість і опора. Ми тебе любимо.
***
Мені більше зовсім і не треба - лише б ти залишався завжди поруч! З днем народження тебе, мій рідний і дорогий хлопчик! Мрії хай збуваються просто, рішення приходять легко, і ангел-хранитель обійме за плечі, ставши охоронцем у долі! Рости, борись, мрій, мій дорогий, будь справжнім захисником своїх близьких і рідних, наповнюй радістю життя своєї родини! І нехай ніякі перешкоди не виростають на твоєму шляху, а якщо і з'являться, то будуть маленької купиною, яку ти легко перескочиш і підеш далі до нових перемог і звершень! А ми тобі допоможемо своєю любов'ю і турботою про тебе. Будь наполегливим у своїх бажаннях, нехай вони будуть світлими і збуваються швидко і легко. Будь бійцем по життю і життя неодмінно обдарує тебе маленькими і великими перемогами!
***
Бажаю, щоб ти був завжди молодий і красивий, щоб був злегка моп і йолоп, що був і плейбой, і хлопець свій, і як завжди, щедрий і широкий душею. З шістнадцятим днем народження!
***
10 років сьогодні виповнюється тобі, це дуже яскравий і щасливий день хай запам'ятається тобі, мій синочок на довго. Так здорово дивитися на тебе такого щасливого і бадьорого. Нехай цей світ підготує тебе чудові подарунки і кожен прожитий день буде легким і без жалю. 10 років це вік безмежного оптимізму і великих надій. Тут мрії не мають рамок і кордонів, завжди кружляють різнокольорові метелики в безтурботності і щастя. Це вік посмішок, бешкетних ігор і маленьких дитячих пустощів. Бажаю, незважаючи на юний вік долучатися до людських турбот. Розуміти, що означає відповідальність і чесність, і що значить дружбою дорожити. Щоб у родині був слухняним і в згоді був з близькими людьми. Поважати старших ти вже вмієш, і я бажаю лише гідних собі в житті людей зустріти, вірну любов і дружбу незмінну
***
Вітаю з 11-річчям, милий дитина. Бажаю стати не лише на рік старший і дорослішими, але і щасливішим. Нехай життя буде сповнене сюрпризів і радощів, нехай всі справи йдуть на «5», нехай світ чарівних казок і фантастичних фільмів твоє життя робить неймовірно цікавою, веселою, доброю і яскравою.
***
Чудову і милу дівчинку вітаю з днем народження. Від душі бажаю бути доброю красунею і чарівної розумницею, бажаю цікавих відкриттів і чудових успіхів, бажаю веселих друзів і щасливої сім'ї, бажаю великої радості в кожному дні і неймовірних пригод.
***
Малятко наша сьогодні стала ще на один рік старше. Я хочу привітати тебе, наша люба іменинниця, з тим, що тобі виповнилося вже 5 років. Ти стала зовсім дорослою дівчинкою, а мені встигли помітити, як пролетіли ці 5 років. Я хочу побажати тобі прекрасного свята. Незважаючи на свій юний вік, ти дуже відповідально підійшла до питання свого свята. Ти сама придумувала розваги для гостей і для дітей, ти прикрашала зал. Я думаю, що свій десятий День Народження ти організуєш сама. Бажаю тобі міцного здоров'я, наша люба дівчинка. Нехай кожен твій день буде пізнавальним для тебе, цікавим і яскравим. Ніколи не сумуй, бо твої неймовірні батьки можуть все для тебе зробити. Вони дуже сильно люблять тебе, вони ніколи не перестають працювати над тим, щоб ти була щасливою. З Днем Народження тебе, наша красуня.
***
Дорогий синку, вітаємо тебе З днем народження! Бажаємо успіхів, здоров'я, удачі, натхнення, достатку, заповітних бажань твоїх виконання. На додачу тобі мудрості, везіння і доброти, впевненого руху до своєї мети, вірних і відданих друзів, справжньої і щирої любові!
***
Сьогодні світ засяє у інших кольорах, зовсім по-новому ти побачиш кожен день в іншому відтінку. Пізнавай життя в іншому світі, сьогодні 15, це сильний стрибок. Живи, рости, вчися і складай. Складай кожен день у новій римі. 15 років подія дуже важливо, подарунки дорослішими бери отримувати. Ти зовсім така доросла, нехай цей довгоочікуваний день народження поспішить всі бажання виконати. Цей день не єдино чарівний, дуже багато ще таких днів. Нехай найщасливіші миті повторюються неодноразово. З легкістю вступай в країну безтурботної юності, гарячої любові і різнобарвною дружби. Великого щастя маленькій дівчинці від душі і серця хочеться бажати, оживи свій світ оптимізмом. Виростай гідною людиною, з честю переборюй труднощі, нехай якомога менше їх буває. І як можна більше чарівництва! Щасливою рости і ніколи не болів.
***
Всі твої мрії неодмінно збудуться, все, що загадано, обов'язково здійсниться! Усмішок, щастя, радості та веселощів!
***
Рік тому у вашому будинку з'явилося скарб, галасливий, маленький, але такий рідний і дуже улюблений грудочку. Я хочу побажати, щоб вашу крихітку завжди оточувала тільки любов. І щоб маленькі поки досягнення в житті, як і перші шажочки, приносили тільки веселий сміх і бурю радості. Ще, звичайно ж, здоров'я, для швидкого росту і нескінченної енергії, для щоденного пізнання, такого великого і цікавого світу.
***
В цей День народження, дорога, бажаємо, щоб всі настирливі проблеми, негаразди, образи зникли назавжди, залишивши тільки приємні клопоти і дивовижні миті. Хай в твої чотирнадцять років настане сама чудова пора, повна дивовижних почуттів, романтики, перше невинних поцілунків і зізнань у коханні.
***
У цей день, моє серце б'ється частіше, адже ти з'явилася в цьому світі, і осяяла його своєю присутністю! З днем народження тебе доню! Ти найяскравіша подія мого життя, ти немов даруєш мені крила і сили для нових звершень, з тобою я молоді! Так нехай твоє життя буде казкою, в якій все у тебе скластися, немов у принцеси! З іменинами моя улюблена донечка, нехай твоє життя буде схоже на казку!
***
Вітаємо тебе з чудовим подією у твоєму житті – Днем Народження! Тобі сьогодні виповнюється дванадцять років, і ми тобі бажаємо, щоб початок юності почалося з посмішки! Бажаємо тобі будувати грандіозні плани і вірити в свою мрію! Нехай тобі вдається вирішувати складні завдання простим і легким шляхом! Бажаємо високо злітати від напливу почуттів в душі, любити те, чим ти займаєшся, берегти стосунки батьків, здійснювати благородні вчинки і ніколи не відступати від власної думки! Бажаємо тобі навчитися прощати, визнавати свої помилки, проявляти наполегливість і завзятість і бути впевненим у своїх силах! Нехай цей юний вік стане для тебе основою майбутнього успіху! Бажаємо тобі, щоб твоє бажання вчитися процвітало і приносило відмінні плоди твоїх старань! Успішних починань в самостійному житті! З Днем Народження, милий друже!
***
Прийшла пора вітати самого прикольного хлопчика. Адже я знаю, як довго ти чекав свого дня народження. І ось нарешті він настав. Я бажаю тобі посмішок. Багато посмішок кожен день, від рідних, від друзів, від однокласників. Бажаю, щоб твоя мрія збулася. Немає на світі більш щирих очей, ніж твої. Бажаю тобі завжди твердо вірити в успіх. І протягом усього життя в душі залишатися все таким же веселим дитиною. Нехай кожен день приносить нові пригоди. Даруй свою безтурботність всім навколо. І нехай в твій день народження, до тебе прийде маленьке диво, після якого, ти завжди будеш вірити в чудеса! З днем народження!
***
Ось і настали твої солодкі «шістнадцять». Це неймовірна, особлива, інтригуюча дата, яка обіцяє багато дивовижних подорожей і емоцій. В цей значущий, яскравий день я бажаю тобі нових відкриттів, хороших і вірних друзів, щирого та взаємного кохання, яскравих і приємних моментів. Не сумуй, не здавайся, не сумнівайся і не відступай від своїх цілей.
***
Вітаємо тебе з веселим, яскравим, солодким і радісним святом, з днем народження! Бажаємо, щоб в цей день лише тобі посміхалося сонечко, щоб твій дім був повний друзів, подарунків і сюрпризів. нехай швидше здійсниться те, про що ти так мрієш!
***
Дорогий наш хлопчик! Хочемо тебе привітати з твоїм п'ятим днем народження. Нехай на небі тебе завжди сяє зірочка, осяваючи твій шлях і направляючи тебе в потрібну сторону. Ти один із самих класних і прикольних хлопчаків на цьому світі. Ми завжди будемо тебе підтримувати і бажати тобі тільки найкращого. Залишайся назавжди такою ж жвавим, веселим та кмітливим. Радуй своїх батьків дзвінким сміхом, добрими вчинками і правильними словами. Ми завжди будемо тримати за тебе кулачки, і сподіватися на тебе, адже ти у нас самий сильний, міцний і мужня людина. Здорово відсвяткує свій День Народження і добре повеселися з друзями. Ми міцно цілуємо тебе, обіймаємо і бажаємо величезного здоров'я, любові і щастя. Радій, веселися і повноцінно насолоджуйся своїм днем! З п'ятирічним ювілеєм тебе, наш улюблений хлопчик!
***
Вітаю з 9-річчям славного дитини. Я тобі бажаю успіхів і досягнень у навчанні, великих і радісних перемог у житті, добрих і веселих друзів, цікавих і захоплюючих витівок, відмінного настрою і життєвого щастя.
***
У мене є хрещениця, якій сьогодні виповнюється один рік. Нехай ти ще зовсім крихітка, і скоро забудеш всі ці клопоти і святкову суєту, але в наших серцях назавжди залишиться світла посмішка твоя, яку ти даруєш сьогодні кожному. Ти надзвичайно світлий і чарівний дитина. Я точно знаю, що ти станеш справжньою красунею, яка підкорить всі чоловічі серця, але поки що до цього далеко. Вчися чогось цікавого кожен день, будь допитливою і активною дівчинкою, не болів і ні смутку, адже це дуже нудно. Нехай кожен твій день буде розфарбований в один з яскравих кольорів веселки, поруч з тобою сім'я, для якої ти-центр всесвіту, так що рости, посміхайся і будь щаслива, доню. Я завжди буду наглядати за тобою, з днем народження!
***
Вітаю з маленьким, але важливим ювілеєм! Хочу побажати тобі, щоб всі бажання, які ти загадаєш, задуваючи свічки на торті, неодмінно збулися. Успіхів у навчанні, гарних, вірних друзів. Ігор веселих, подарунків найкращих, радості і веселощів. Гарного апетиту ще хочу побажати, щоб у тебе завжди були сили і енергія на багато справ. Завжди посміхайся і радуй батьків!
***
Вітаю з днем народження гарного хлопчика. Нехай у твоєму житті кожен день буде перемогою, хай у тебе буде багато чудових друзів і справжніх пригод. Бажаю бути сміливим і відважним, веселим і життєрадісним, найсильнішим і по-справжньому успішним.
***
Дивний хлопчисько, чудовий дитина, вітаю тебе з днем народження. Бажаю кожен день вчитися чомусь новому, впізнаватися щось цікаве, відкривати для себе щось неймовірне, прагнути до чогось захоплюючого, неодмінно домагатися великих успіхів і завжди залишатися справжнім героєм нашого часу.
***
Нехай твій щоденник прикрашають «п'ятірки», друзі будуть відданими і веселими, а батьки — розуміючими, портфель — легким, домашня робота — нескладною, вихідні — довгими. Завжди посміхайся і вір у чудеса. З днем народження!
***
Джерело: pryvitalka.co.ua

Коментарі