Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці в прозі, українською мовою


Шановний наш, золотий начальник вітаємо Вас з днем народження. Бажаємо Вам завжди плисти за течією удачі, в бурхливому потоці можливостей, перспектив і успішних ідей, з вірною підтримкою товаришів і колег, з щирою любов'ю в серці до близьких людей і життя.
***
У цей святковий день хочеться побажати вам, щоб щастя завжди було бажаним гостем у Вашому домі, щоб всі негаразди та проблеми проходили повз, щоб а в житті Вас супроводжували тільки удача і гарний настрій!
***
Сьогодні всі метушаться, намагатися підібрати поздоровлення, щоб привітати самого незамінного начальника. Про вас говорять так, ви як цеглинка, який тримає всю стіну, вас, посунь і все повалиться. Так от сьогодні, у ваш день народження. Хочемо побажати вам, на своєму життєвому шляху ні зустрічатися, ні жалем, ні з сумом, ні з розчаруванням. Брати від життя все радості, яскраві фарби, і світлі дні. І коли зійдете з свого шляху, підніміть голову, погляньте на небо, і попросіть допомоги у Господа. Нехай всі ваші мрії, одна за одною втіляться в життя. Сім'я завжди радує. Всі важкі ситуації, нехай перетворюються у безцінний досвід. А спогади в пам'яті зберігаються лише приємні. І знайте, що ви хороший чоловік, і кращий начальник. Завжди знайдуться люди, які допоможуть вам у будь-якій ситуації. З днем народження вас!!!
***
З Днем Народження, шеф! Нехай сьогоднішній день принесе вам такі емоції, яких ви ще ніколи не переживали – і все буде саме так, як ви задумували! Скільки у вас іскристою енергії і унікальних достоїнств! Ми бажаємо, щоб всі ці якості, які присутні у вас з надлишком, тільки множилися і ставали яскравішими, а не згасали! Бажаємо вам міцної нервової системи! Так, так саме фортеці нервової системи, так як, щоб наша робота була цікавою, сучасної та конкурентоспроможної, міцні нерви просто необхідні! Ваша інтуїція і чуйність, робить вас особливим, унікальним керівником! У вас дуже багато мудрості, досвіду і вміння правити! Бережіть все це! Бережіть себе! Залишайтесь завжди таким же доброзичливим і душевною людиною! Від усього колективу бажаємо вам прожити життя так, як ніби побувати в казці!
***
Дорога наша начальниця. Сьогодні для нас, так само як і для вас, хвилюючий і урочистий день. День вашого народження. І ось що ми хочемо вам сказати. Ви прекрасні, як душею, так і красою! Виткана ви немов би з шовку. Ви завжди ніжна, турботлива і витончена, але в той же час можете багато чого подолати. У вас стільки краси, ніжності і сили, світ здивовано дивиться на вас! Сказати можна багато, але в цьому немає потреби. Адже це все так очевидно. З днем народження! Нехай цей світ дарує вам лише приємні сюрпризи, ви цього варті! Ви ідеальна жінка, ідеальна начальниця. З іменинами вас. Нехай казка оселитися поруч з вашим будинком!
***
Сьогодні у нас в офісі дуже весело і шумно, тому, що наш молодий начальник відзначає свій день народження. Ми вітаємо вас з цим чудовим днем. Ви дуже креативна людина, у якого величезна кількість ідей і планів. У вас гарне почуття гумору і незвичайна енергетика. З самого першого дня знайомства ви змогли зацікавити і привернути увагу. Ми впевнені, що наше співробітництво від цього тільки виграє. Нам дуже приємно працювати під вашим керівництвом. Тим більше що ви людина сучасна і адекватно реагуєте на наші пропозиції. Вітаємо вас ще раз з днем народження! Сподіваємося, що в нашій компанії завжди буде панувати така неймовірна атмосфера. Ми зі свого боку зробимо все для цього.
***
Шановний керівник! Від усієї душі вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо Вам зростання особистого та кар'єрного, здоров'я, щастя, усіляких успіхів, нехай в руках горить будь-яка робота, будинки оточують теплом і турботою, відкривайте для себе нові і цікаві заняття!
***
Ви – самий відповідальний чоловік, якого я коли-небудь зустрічала в житті. Я завжди беру з вас приклад, як не втрачати самовладання навіть в самих екстремальних ситуаціях. Нам варто взяти на озброєння вашу стійкість і ваше терпіння. Для всіх ви назавжди залишитеся такий – вічно зайнятої керівницею, яка одночасно вирішує мільйон справ. Сьогодні день вашого народження. Ми дуже хочемо не просто привітати вас, але і побажати найголовнішого – поставити собі нові цілі, до яких ви і будете прагнути. Нам буде не вистачати вас в компанії, але ми розуміємо, що ви прагнете до більшого. Спасибі вам за підтримку і своєчасну допомогу. Ми завжди чекаємо вас в компанії. З днем народження ще раз! Будьте самою щасливою, незважаючи ні на що.
***
Про наша шановна, велика і незрівнянна! У цей чарівний день бажаємо Вам скриня елегантності, згорає шафа здоров'я, успішно скласти всі звіти в електронному вигляді, лояльних податкових інспекторів і інших життєвих радощів!
***
Шановному начальнику на день народження хочемо побажати щастя, удачі, оптимізму, поваги. Миру, процвітання, великих угод, довготривалих партнерських відносин. Любові, доброти, турботи — будинку, нових вражень, великих досягнень у захопленнях. Ми вас дуже цінуємо!
***
Шановна начальниця! Вітаємо з днем народження! Бажаємо щастя, здоров'я, удачі! Щоб ви залишалися такою ж жіночною, сильної, чесної. Щоб чоловік розумів вас і підтримував у всьому. Щоб кожен день дарував квіти і подарунки. Бажаємо, щоб друзі поважали і цінували такої чудової людини, як ви. Бажаємо, щоб діти вас обожнювали, приносили додому щоденники з п'ятірками, радували вас своїми спортивними успіхами. Щоб кіт радісно зустрічав вас після трудового дня. Щоб кар'єра йшла вгору і приносила лише радість. Щоб підлеглі не підводили вас на роботі і прислухалися до ваших порад. Щоб продавці в магазинах радісно вам усміхались. Бадьорості вам, впевненості в силах, в людях і в навколишньому світі. І, звичайно, здоров'я!
***
Під Вашим керівництвом, (ім'я), наша кампанія досконала, як механіка швейцарських годинників. І ці стрілочки підтримають Вас ще довгі роки плідної роботи! З Днем Народження!
***
З днем вашого народження, вітаю жінку начальника! Бажаю вам, щоб ніякі життєві хурделиці і заметілі не вплинули на ваш будинок. Бажаю вам легкого і чуйного характеру. Добрих і незамінних друзів, вірного чоловіка і люблячих дітей. Нехай колеги будуть завжди доброзичливі.
***
Ми бажаємо відмінного здоров'я! Відмінних успіхів! Відмінних перемог і відмінного сміху! Бажаємо досягти ще дуже багато, хай класної, відмінну буде дорога! І наш ювіляр, як ніхто симпатичний, він веселий, красивий і, звичайно, відмінний!
***
У ваш день народження, ми бажаємо вам завжди посміхатися. Адже до щасливим удача сама біжить. Ви найкраща начальниця і сьогодні всі ці слова щиро вам! 0 Знаєте, є такий міф, що жінки начальниці, набагато суворіше чоловіків. Коли ми його почули, то відразу спростували його.
***
Від усього нашого трудового колективу, дорогий і шановний начальник, прийміть побажання в свій День Народження! Що потрібно чоловікові в житті? Звичайно, любові, поваги і домашнього затишку! У вас усе це вже є, але ми щиро хочемо, щоб ви пронесли це безцінне добро через весь свій життєвий шлях, зберігши віру в людей, прагнення завжди приходити на допомогу і підтримувати в тяжкі хвилини. Бажаємо вам завжди залишатися справжнім чоловіком, вірним другом і наставником, чудовим співрозмовником і просто хорошою людиною!
***
Бажаємо в день народження цей світлий начальниці летіти назустріч вітру, бажаємо ніколи не здаватися на милість ворогам, бажаємо, щоб мрія заповітна вмить збулася, бажаємо просто якісно працювати на благо людей! Нехай усі Ваші плани на майбутнє стануть реальністю, нехай всі люди навколо помічають лише Ваші сильні сторони і поважають Вас! Ваші підлеглі.
***
Наша улюблена Ольга Валентинівна. Вас від усієї душі вітає самий дружній колектив. Завдяки вам у нас кожен день святковий настрій, тому що на роботі у нас доброзичлива і весела атмосфера. І цю атмосферу створюєте ви своїм чуйним керівництвом. Ви вмієте згладжувати конфлікти та уникати критичних ситуацій, знайти потрібні слова підтримки та стимул для роботи. В такій атмосфері приємно працювати і спілкуватися. Бажаємо вам запаморочливого кар'єрного росту, нових трудових звершень і зростання особистого добробуту. З днем народження
***
Від усього нашого колективу, хочемо привітати Вас з днем народження. Бажаємо добробуту, професійної діяльності та особистого життя. Взаєморозуміння і поваги серед співробітників. Завжди правильного і достойного прийняття робочих рішень, яка приведе до стабільного процвітання підприємства.
***
Чудовий керівник і прекрасна жінка, з днем народження вас, начальниця! Нехай доля запалить над вами щасливу зірку і вона ніколи не покидає вас. Нехай у всіх справах вас супроводжує успіх. Нехай все, до чого б ви не доторкнулися, перетворювалося на прибуток. Нехай ви ніколи не втомлюєтеся від роботи!
***
У ваш день народження побажаю дорогий і шанованою начальниці: нехай мир вам дарує свої яскраві фарби і незабутні моменти. Безлічі вам відкриттів і приголомшливих подорожей. Нехай все, чого вам хочеться, здійсниться в цьому житті. Нехай здійсниться заповітна мрія.
***
З днем народження хочеться привітати шановного директора! І побажати, щоб близькі люди були вірні і віддані. Щоб ви не відчули уколов зради і заздрості. Простого людського щастя вам: сміху дітей, улюбленого будинку, люблячої дружини і натхнення в роботі. Нехай ваш творчий потенціал ніколи не вичерпається!
***
Нехай чудовий блиск в очах не зникає ні на мить, нехай вони світяться такою любов'ю, добром і щастям, щоб раділи Ви життя і, тим самим, робили щасливішими своїх близьких.
***
Шановний керівник нашого згуртованого і дружного колективу! Вітаємо вас з настанням у вашому житті новим етапом, нової щаблі, з Днем Народження! Нехай сьогоднішнє свято для вас, начальник, стане початком великих звершень у професійній сфері, грандіозних досягнень в особистому житті, великих придбань, перемог, подій, радості, добра, любові і довголіття! Під вашим чуйним і відповідальним керівництвом наша човен ніколи не потоне! Ви – гідний капітан нашої з вами спільної справи! Бажаємо вам залишатися нашим проводирем на довгі роки! Нехай щоранку ваше сонячний настрій освітлює нам шлях і наближає нас до успіху! Бажаємо, щоб ваша впевненість у своїх силах ніколи не покидала вашої свідомості і вела вас назустріч мрії! Начальник, здоров'я вам і розумного підходу до життя! Поважаємо вас і цінуємо!
***
Відмінним способом сказати своєму керівнику добрі слова на його честь – це день народження. Вітаємо вас з ще одним успішно прожитим роком і бажаємо, щоб наступного літа приносили тільки легкі завдання, здоров'я, успіх і достаток. Якщо зробити , він сподобається і керівнику.
***
У житті кожної людини трапляється безліч обставин, які показують його справжню сутність. Також сталося і цього разу. Тільки зараз ми змогли спостерігати нашого начальника. І можна сміливо сказати, що він незвичайний чоловік, який продовжує нас дивувати і радувати. Сьогодні ми вирішили зібратися всі разом, щоб відсвяткувати його день народження і дати йому зрозуміти те, що ми дуже поважаємо. Зараз, дивлячись на вас, згадуються року, які ми проводили разом з вами. І треба зауважити, що ці роки були найкращими. Ось чому і зараз, і потім ми завжди вас поважати і любити без кінця. Нехай же ми також залишимо вам найкращі спогади, які ви завжди будете згадувати в складні для вас моменти. І наостанок хочеться побажати вам, щоб у будь-якій ситуації в житті ви завжди залишалися людиною, на якого не соромно буде дивитися.
***
Шеф, Ви без зусиль тримаєте в руках наше процвітаюче підприємство. Бажаємо Вам припливу свіжих ідей у роботі, прямих шляхів до кар'єрним пьедесталам і нескінченних ділових тріумфів!
***
Бос! Від імені всього нашого дружного і згуртованого колективу ми вітаємо вас з настанням нового етапу життя, і бажаємо величезного, просто Вселенського, людського щастя, міцного, як в Іллі Муромця, здоров'я, довгого, довгого і перспективної кар'єри, великий, взаємної і чистою, як ранкова крапля роси, любові! Нехай цей чудовий вік подарує вам масу ідей і море задоволення! Бажаємо душею і серцем почувати себе на 18! Бажаємо без перешкод і особливих зусиль досягати своїх бажань і цілей! Бажаємо завжди вірити у свою мрію, повірити в диво, в щасливий випадок! Бажаємо вам завжди бути шановним, допомагати нам стати досвідченим і мудрим, адже тільки під вашим керівництвом домогтися розвитку і зростання буде легко і просто! Дякую долі за те, що вона перетнула наші з вами дороги!
***
Дорогий начальник, ми радо вітаємо Вас з особистим святом! Нехай у всьому буде позитив: на діловому рівні – надійних партнерів, у відпочинку – золотих пісків, у фінансах – повноводних дощів!
***
Якби була номінація на « Самого кращого начальника» то запевняємо вас, ви явно там взяли Гран-прі. Адже якщо б ми розповіли, яка гармонія панує у нас на роботі, у вас би всі начальники просили у вас провести їм тренінги. Адже ви гідний бути шефом, як ніхто інший! І заслужити таку повагу в колективі, адже це рідкість. Ми від усього серця вітаємо вас сьогодні з вашими іменинами. І бажаємо вам, світлою, яскравою, бадьорою і скажено веселого життя. Ні про що не шкодувати. Чітко вірити у свій успіх, і йти по життю з високо піднятою головою, дивлячись тільки вперед. Завжди досягати поставлених цілей. Щоб все життя було як свято. Ніколи не плисти за течією. Любити тільки тих, хто на це заслуговує. Щоб всі проблеми, з роками перетворювалися на набутий досвід, який ви потім передасте дітям і онукам. Бажаємо кожен день прокидатися з посмішкою на обличчі. Радіти всім дрібниць, і не сприймати всерйоз проблеми. Все це щире для вас!
***
Вітаю прекрасну жінку і чудову начальницю з днем народження! Бажаю залишатися такою ж красивою і милою, шанованою і наполегливої, цілеспрямованої та процвітаючої, чарівною і успішною. Нехай в житті буде багато щасливих моментів, теплих зустрічей та приємних компліментів.
***
Сьогодні у Вас день народження. Ми даруємо Вам вітання! Ми бажаємо того, чого бажали б собі – розуміння, мудрості, радості життя. Нехай ці якості поєднуються в міру! Тоді і кожен рік буде в радість Вам і Вашим оточуючим.
***
Вітаємо вас з днем Народження! Побажати хочемо в першу чергу здоров'я, і як наслідок щасливого та довгого життя. Розуміння важливих для вас людей. Шлях ваші очі ніколи не наповнюються сльозами, і туга не рве душу на частини. Нехай яскравими фарбами буде сповнена життя, як природа з настанням весни.
***
Самому мудрому і справедливому керівники, доброї начальниці в день народження бажаю бути по - жіночому простою, ніжною, м'якою, скромною. Щоб ви придбали найбажаніше і велике жіноче щастя. Бажаю вам всіх земних благ: квартири з ремонтом, машини, домашніх тварин, коханого чоловіка і звичайно ж цілу купу дітлахів.
***
З днем народження, наш дорогий начальник! Щиро бажаємо зростаючих доходів, реалізації нових проектів, якнайменше прикростей, побільше радості, міцного здоров'я та сімейного щастя! Успіхів Вам у житті!
***
Джерело: wishguru.co.ua

Коментарі